Frost Grootkeukentechniek is de juiste partner voor u in luchtbehandelinginstallaties. Wij leveren een zeer uitgebreid programma en zijn in staat kleine en complexe afzuig-en luchttoevoerinstallaties van uw bedrijf en restaurant  te verzorgen.

Toepassing;
De afzuigkappen zijn geschikt voor alle types van licht tot  zware kook apparatuur zoals frituurpannen, fornuizen, bakplaten, woktafels, kooktafels, bainmarie, grill, steamers en vaatwasapparatuur over de muur, een eiland of dubbele eiland kap. De afzuigkap is vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal en geslepen aluminium. Rondom voorzien van een vetvanggoot met lekopvangbak. De filters zijn uitneembaar en eenvoudig te reinigen. De verlichting wordt gëintegreerd uitgevoerd als TL verlichting of inbouwspots.

Toepassing met inductie;

Lucht die door de afzuigkap wordt afgezogen zal ook moeten worden toegevoerd. Dit is een zeer belangrijk aspect voor een goed werkende installatie. De luchttoevoer wordt aangesloten op de bovenzijde van een gëisoleerd uitblaasplenum van waaruit de lucht wordt toegevoerd binnen in de kap met een luchtstroom effect met een maximum van 15%.  ABS, RVS uitblaasroosters aan de voorzijde zorgen voor een optimale uitblaasrichting. Om koude en tochtverschijnselen te voorkomen is het echter raadzaam de toevoerlucht voorverwarmd in te blazen door middel van een luchtbehandelingsinstallatie.

Geurfilterkasten;

Geurfilterkasten worden gebruikt voor het afzuigen en filteren van schadelijke gassen, vieze geuren en stoffen.Geurfilterkast type FRK bestaat uit een zwaar aluminium profiel met daarin geplaatst gegalvaniseerde beplating. De FRK is onderverdeeld in een aanzuigsectie, een zakkenfiltersectie, een koolstofsectie en een ventilatorsectie. De filtersets en de afmetingen van de kast zijn afhankelijk van de luchthoeveelheid. De geurfilterkasten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling.