De eerste combinatie oven voor intelligent koken dat alle soorten van koken verbetert. Of het nu voor het braden of stoven van vlees en groenten gaat of het stomen of koken van vis, quiches, taarten of gebak.
Bonnet Combisteamers  zijn de perfecte assistent voor elk gerecht.

Fast Pad

Uniek intuitief bedieningspaneel, perfecte bereiding door eenvoud in het hart van uw keuken.
Laat u verrassen door Bonnet Fast Pad, het 100% intuitieve bedieningsdisplay. Uw combisteamer bedient u eenvoudig met uw vingertoppen op het oerdegelijke touchscreen display in combinatie met een grote robuuste knop.
Direct toegankelijk vanuit het startscherm, de handmatige modus waarmee u in slechts 3 stappen alle essentiele instellingen doet: U kiest het gewenste bereiding, u stelt de tijd, temperatuur en eventueel percentage vocht in, en u drukt op start.
Uw volledige keukenbrigade kan gebruik maken van de Precijet, dankzij de meer dan 80 recepten die wij al voor u in de combisteamer hebben ingevoerd. Eenvoudig beschikbaar met een druk op de toets. U selecteert het gewenste recept, u past indien gewenst de kleuring en gaarheid aan uw eigen smaak aan en u toetst start.

Twin Control

Uniek en gepattenteerd backup systeem voor uw combisteamer.
Iedere chef betrokken bij de ontwikkeling van onze nieuwe combisteamer liet weten dat hetgeen zeker aandacht moet krijgen, de betrouwbaarheid is. Een storing tijdens volle service  moet kost wat kost worden voorkomen. Er is dan ook veel tijd en energie gestoken in ons unieke ZELF DIAGNOSE systeem.
Dit systeem volgt continu de interne werking van de combisteamer en is in staat storingen voor te zijn en te omzeilen met ons unieke backup systeem Bonnet Precijet Twin Control. Tijdens vele duizenden test uren bleek dit systeem de tijd die de combisteamer niet werkte veroorzaakt door een storing met ruim 70% te hebben teruggebracht t.o.v. andere combisteamers op de markt!
Indien er dan toch een storing plaatsvindt is het van belang dat de kosten die daarmee samenhangen zo laag mogelijk blijven. Om de tijd die een technische medewerker nodig heeft om een herstelling uit te voeren  zo kort mogelijk te houden, is de combisteamer uitgerust met een gepatenteerd diagnose systeem, en is in het ontwerp zeer veel aandacht besteed aan de toegankelijkheid van de verschillende onderdelen.

Aircontrol

Exceptioneel resultaat bij iedere bereiding ongeacht de gebruiker en ongeacht de belading van de ovenkamer gegarandeerd door de unieke functies Aircontrol en Core Control.
Bonnet Corecontrol berekent automatisch op basis van gewicht en samenstelling van de landing van de ovenkamer de beste bereiding en past het programma, indien gewenst, automatisch aan.
Bonnet Aircontrol zorgt gegarandeerd voor een gelijkmatige kleiring en garing ongeacht de plek in de ovenkamer. Uw gerechten zijn altijd smaakvol en perfect bereid. Bovendien zijn onze 20 niveau combisteamers de enige op de markt met 3 ventilatoren, om een optimale luchtcirculatie te bereiken, ook in deze grote ovenkamers.

Full Cleaning system

Volledig automatische reiniging in een handomdraai.
Het volledig automatische reinigings en ontkalkingsprogramma doen hun werk zonder handelingen van de chef. Het is dus gedaan met het zelf inspuiten van agressieve middelen. Altijd de juiste dosering waardoor ongeevenaarde reinigingsresultaten en zeer lage kosten hand in hand gaan in de Bonnet Precijet.
De volledig automatische reiniging kunt u programmeren om op het tijdstip dat dit voor u het beste past en het goedkoopst is (nachttarief) uit te voeren. U kiest per dag de reinigingsintensiteit op basis van het gebruik, het gewenste tijdstip en uw Bonnet Combisteamer doet de rest voor u.

Economie en ecologie

Een combisteamer moet rendement opleveren in uw keuken.
Lagere personeelskosten, minder productverlies, een compactere keuken met minder apparatuur. Naast de aanschafkosten van de combisteamer spelen energiekosten en onderhoudskosten een belangrijke rol in het totale kostenplaatje. Indien u voor een combisteamer van Bonnet kiest, doet u rechtstreeks zaken met de fabrikant hetgeen u terug ziet in de zeer scherpe tarieven, onderdelen zijn altijd zeer snel en tegen scherpe tarieven beschikbaar vanaf eigen fabriek, en met een aantal slimme oplossingen is het gebruik van energie, water en zeepmiddelen teruggebracht tot een absoluut minimum en behoort de Bonnet combisteamer tot de zuinigste combisteamer op de markt.Welke besparingen kunt u realiseren?
Verbruikskosten op ieder moment inzichtelijk
Op ieder moment heeft u uw verbruiksgegevens beschikbaar voor energie, water en zeepmiddelen. Op deze wijze heeft u altijd uw verbruikskosten in de hand en zult u van dag tot dag kunnen constateren dat uw verbruikskosten aanzienlijk lager zijn dan welke andere combisteamer op de markt, zonder in te moeten boeten aan bereidingskwaliteit of prestaties. Niet slechts mooie beloftes, maar objectieve meetbare data, die u zelf op ieder gewenst moment kunt bekijken.