Als leverancier van professionele vaatwasmachines is Frost grootkeukentecniek reeds jaren een begrip. Wij bieden u niet alleen een goed product maar geven ook een perfecte service. Een adres waar kwaliteit en service als vanouds hoog in het vaandel staat.

Daarom kiest u met Frost grootkeukentechniek de juiste partner, wij bieden u een compleet assortiment. Van een perfecte afwasmachine, tot aan een perfecte waterbehandeling, doseerapparatuur, was- en naglansmiddelen. Daarom kan en mag van ons worden verwacht dat wij het best haalbare resultaat uit vaatwasmachine halen.

Wij beschikken over een team van ervaren service- en installatiemonteurs, elk een specialist op het gebied van vaatwasmachines, die 24 uur per dag, alle dagen per jaar, een probleemloze werking van de bedrijfsvaatafwasmachines en systemen garanderen. Frost grootkeukentechniek adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt spoelkeukens in horecabedrijven, bedrijfsrestaurants, instellingen, crematoria, scholen, kantines, en bakkerijen.

Wij zijn dealer van o.a.