Wij zijn officieel dealer van Lubron waterbehandeling in Noord Holland. Water is één van de belangrijkste hulpmiddelen in het horeca. Of het nu om water gaat voor een vaatwas- of glazenspoelmachine, koffiezetapparatuur, ijsblokjesmachine of combisteamer: er moet altijd de juiste waterkwaliteit gevoed worden om de levensduur, bedrijfszekerheid en de efficiëntie te waarborgen.

Voor o.a. de koffiezetmachines heeft Lubron een serie kleine compacte en volautomatische waterontharders ontwikkeld, zijnde de Proline en de Softstar, waardoor de koffie en thee nog smakelijker worden en de bedrijfszekerheid verhoogd wordt.

Voor vaatwas- en glazenspoelmachines is het belangrijk dat het glaswerk en het servies schoon en glanzend uit de machine komen en direct klaar voor gebruik zijn. Indien alleen leidingwater, zonder voorzuivering, gebruikt zou worden dan zal na droging een dunne maar zeer irritante aanslag in de vorm van vlekken en strepen aanwezig zijn. Hierdoor wordt poleren noodzakelijk met als gevolg onnodige breuk en extra arbeidskosten. Lubron heeft voor deze systemen een serie ontzoutingssystemen ontwikkeld genaamd Osmotron, LK120 en de Mini RO XL.